LEVERING & VERZENDKOSTEN

Levertijd
Vaak verzenden we je bestelling gewoon de eerstvolgende werkdag. Dus dat betekent dat je bestelling na 1-2 dagen bij je op de deurmat ligt. Soms kan het 3 dagen zijn, omdat er zondag en maandag geen post geleverd wordt door PostNL. We doen altijd ons best om het zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. 

Heb je een spoedje? Stuur dan even een sms naar 06-3901 5030, zodat we even kunnen overleggen wat we voor je kunnen doen!

Verzendkosten
Bestel je alleen kaarten? Die passen in een 1 envelop én door je brievenbus. De verzendkosten voor brievenbuspost zijn € 2,45. De kaarten worden verzonden in een luchtkussen envelop zodat ze goed beschermd zijn en onbeschadigd bij je aan komen.

Bestel je een invulboek, kalender, tas of notitieblok? Die passen mooi in een pakketje én door je brievenbus. De verzendkosten voor een brievenbuspakketje zijn € 3,95. Je kan natuurlijk zoveel kaarten als je wilt aan dit pakketje toevoegen!

Bestel je posters? Die steken we in een stevige grote kartonnen envelopdoos. Deze past niet door je brievenbus, dus moet je de deur even open doen voor de vriendelijke bezorger. De verzendkosten voor een pakket zijn € 5,75. Je kan natuurlijk kalenders, invulboeken, notitieblokken, tassen, kaarten aan dit pakketje toevoegen!

Bestel je voor € 50? Dan betaalt Font of You alle verzendkosten! (tip: top je bestelling dan even af met een aantal kaarten als je bijna aan de € 50  zit)

In je winkelwagen kan je altijd zien hoeveel de verzendkosten zijn.

Levering
Aan elk  (brievenbus)pakket is een track & trace gekoppeld. Zo weet ik altijd waar je bestelling uithangt. 
Deze code kan je opvragen bij mij.  Als deze track & trace code van PostNL meldt dat je (brievenbus)pakket geleverd is, nemen we dat voor waarheid aan. Het komt namelijk ook wel eens voor dat het pakket na levering in huis/bij de receptie 'zoek raakt'. Klachten over 'niet geleverd' nemen we niet aan zodra de leveringsstatus van de track & trace code op 'bezorgd' staat.

© 2018 - 2024 Font of You | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel