OVER FONT OF YOU & ME

Font of You is het creatieve bedrijf van mij, Krista, aangenaam! Op het Grafisch Lyceum en de Kunstacademie ben ik opgeleid als grafisch vormgever. Maar het creatieve zat er natuurlijk al veel eerder in. Schetsboeken vol tekende ik vroeger en ging dan langs de deur in mijn buurtje om de tekeningen te verkopen voor 10 cent per stuk, haha!

Ik heb heel wat wat jaren gewerkt bij toffe concept-communcatiebureaus als art director. Daar heb ik van zoveel projecten geleerd en inspiratie opgedaan dat er iets bij me borrelde... Font of You moest er gewoon komen! 

Telkens als ik een kaart of kado wilde geven zag ik vaak truttig-zoete producten. Dat moest anders. Geen cheesy live-love-life quote of poezenkalender dus te vinden bij Font of You, maar alles net even wat grappiger en stoerder. Positieve producten met een grafische twist! Kijk maar eens bij de invulboeken, daar zal je geen standaard vraag vinden binnenin. 

Font of You ontwerpt producten waar jij -en anderen- bloedje blij en gierend gelukkig van worden. Leg je dierbare momenten en mijlpalen vast in het invulboek. Train je happiness-spier voor een dagelijkse portie positiviteit met het dankbaarheidsdagboek. Zorg voor een grinnik & glimlach op de wc met de vrolijke verjaardagskalender. En laat met een kaartje even weten dat je heus wel aan je vriendin denkt... Dat noem ik nou grafische blijmakers! 

Ik ben gek op grafische prints, Scandinavisch design, vormgeven, letters en (fond of) fonts - check de letter van 2,5 meter op m'n muur. Het liefst zwart-wit, maar sinds mijn reis naar India is de obsessie voor oker ontstaan. Die vrolijke zonnige kleur is niet meer weg te denken uit mijn leven en hoort daarom ook zeker in de collectie van Font of You! 

Liefs Krista

Heb je de pagina GRAFISCH WERK al bekeken? Daar zie je wat voor werk ik in opdracht als freelance grafisch vormgever maak. Wil je dat ik ook voor jou aan de slag ga? Leuk! Bel me op 06-39015030.

© 2018 - 2024 Font of You | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel