POP-UP 'POCO LOCAL'

Ik dacht 'Wat is er leuker dan mijn eigen producten van Font of You in een winkel te zien liggen?!' Juist, ze in mijn éigen winkel zien liggen, een Pop-Up Shop!

Roos, Bianca en ik gaan op zoek en vinden een gigantisch mooi leegstaand winkelpand in hartje Oudewater. Doordat er veel online wordt geshopt, is er leegstand in de stad en daar willen we wat aan doen. Het idee is geboren: onze eigen producten + leeg winkelpand = pop-up shop openen!

Heerlijk om los te gaan met de naamontwikkeling, het logo ontwerp, de huisstijl, social media, pandinrichting, het samen brainstormen etc. Eén grote speeltuin! We benaderen allemaal toffe merken die bij ons concept past om mee te doen en krijgen veel support van andere ondernemens. Blij!

We zijn er klaar voor.. zoals Bruno Mars het zegt 'Pop pop it's Showtime' - voor Poco Local! Er zijn maarliefst 20 duurzame, creatieve, lokale merken te koop in onze pop-up shop. Elk merk heeft zijn eigen tafel en we vertellen er graag over in de shop.

We verhuren deze inspirerende plek ook voor brainstormsessies en brand events. In de avonden organiseren we Ladies Nights (met massage!) en creatieve workshops i.s.m. de merken.

Het loopt weken storm! We krijgen mooie complimenten, voelen de pijn in de benen van de hele dag staan ;) en kletsen wat af met iedereen. De heerlijke vibe is voelbaar! Je snapt dat ik bijna van alles wat gekocht heb ????. Persoonlijk favoriet is toch wel @ecodoekie, plastic zakjes heb ik nu niet meer in huis, ideaal!

Na de afbouw en administratie volgt de evaluatie. Tijdens een heerlijk etentje kunnen we met z'n drieën alleen maar concluderen dat we trots & voldaan (en een beetje moe ;) zijn. We hebben alle merken een podium gegeven en waanzinnig veel geleerd van dit avontuur!

Pop-up store Poco Local, Oudewater, september 2020

© 2018 - 2024 Font of You | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel